Download Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Lyric Video][OST Polis Evo 2] Lagu Mp3 Terbaru Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Lyric Video][OST Polis Evo 2] Terbaru


Lamanya: 03:45

Ukuran: 3.47 MB

Melihat: 1,492,754

Download Lagu Free Mp3 Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Lyric Video][OST Polis Evo 2] mp3 gratis. Official lyrics Video from Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif ’Sang Saka Biru’
Subscribe Rocketfuel Network here: http://verdearanciomusica.com/


Stream ‘Sang Saka Biru’ on digital streaming platforms:
http://verdearanciomusica.com/

‘Sang Saka Biru’ Lyrics

Chorus
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

Hook 2X
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

Altimet’s Verse
Uhhh kerah semua unit
Rendezvous bertemu di markas sulit
Kita senangkan semua kes rumit
Bukak fail baru yang dah tutup tak yah nak ungkit
Aman kami mengalir dari atas bukit
Hati sama merah jangan tengok warna kulit
Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
Tidur kami pula tak lena tak kerap
Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
Tiap hari semua keluar berentap
Nak buat onar jangan malu jangan sipu
Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
Masuk bilik itu mana ade pintu
Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu

Pre Chorus
Ada yang kita simpan
Ada yang kita lepas
Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas
Bertenang,

Chorus
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang

Hook 2X
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

Joe’s Verse
Musuh dalam selimut selak kain mereka hilang
Waktu mereka singkat setiap detik mereka pinjam
Sinar lampu biru buat masa depan hitam
Kejar-kejar tekan minyak macam lumba dekat litar
Sepintar-pintar mana pun tupai yang melompat
Kan jatuh ke tanah jua lambat atau cepat
Sepandai ikan berenang masuk bubu kan tersekat
Dulu otak cair sekarang semua jadi pekat
We setting it off aku mulakan dengan zoom
dalam sniperscope
Finger on the trigger tarik lembut target muncul dekat crosshair itu
Untuk ibu pertiwi semuanya ku buat untuk negaraku
Semboyan telah berbunyi akan ku maju ke mana arah pun
A S A P undercover dengar lagu dalam Maybach
Laid back gaya kaya boss di tingkat paling apex
Di Thailand ku di Thonglor London carik ku di mayfair
Merata di bumi yang dulu mereka kata leper

Pre Chorus
Ada yang kita simpan
Ada yang kita lepas
Ku menuju ke depan
Menuju derngan lekas
Bertenang,

Chorus
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang Saka Biru
Kami akan menang


Hook 4X
Mana boleh berserah?
Mana boleh mengalah?

Watch and listen to the hottest music from Rocketfuel Entertainment's lineup. Special episode episodes, behind the scenes, and all the music associated with Rocketfuel.

Contact
Email : [email protected]

Like our Facebook here: http://verdearanciomusica.com/
Follow our Instagram here: http://verdearanciomusica.com/
Follow our Twitter here: http://verdearanciomusica.com/. Download Lagu Free Mp3 Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Lyric Video][OST Polis Evo 2] ke ponsel anda dan komputer. Download Lagu Free Mp3 Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Lyric Video][OST Polis Evo 2] ditemukan di website VerdeArancioMusica.com - Download Lagu Terbaru - 2020 terbaru gratis. Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini

Lagu Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif - Sang Saka Biru [Lyric Video][OST Polis Evo 2] video

Tags: rocketfuel, rocketfuel network, entertainment, rocket fuel, music, artiste, artist, lagu, single, song, track, celebrity, Polis Evo 2, Sang Saka Biru, Joe Flizzow, Altimet, SonaOne, Alif, Zizan, Shaheizy Sam, OSt, Soundtrack, rocketfuelnetwork, music of malaysia, lirik lagu melayu, mp3 lagu melayu, lagu melayu 2018, download lagu, download lagu melayu, lagu melayu, lagu malaysia, lirik lagu, lirik lagu malaysia

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3